در مورد آنچه جمهوری ایران فلسطین مینامد، بسیار شنیدهایم. همیشه به ما گفتهاند که اینجا توسط صهیونیستها اشغال شده و در مدت زمان طولانی پس از اشغال هم مردم آن مدام مورد تجاوز نظامی صهیونیستها قرار گرفتهاند و در واقع مدام در حال "مقاومت" هستند.
حتی تا دو سه دهه پیشتر که خبری از اینترنت و جریان اطلاعات نبود، به ما یاد داده بودند که فلسطینیهای بیگناه، بی هیچ دلیل مشخصی، مدام توسط تانکها، هواپیماهای جنگی و سایر ادوات نظامی ارتش اسرائیل مورد حمله قرار میگیرند و در ماقبل فقط با دست خالی و یا در نهایت با "سنگ" از خود دفاع میکنند!!!
اما واقعیت این است که طبق شواهد رسمی، اساساً در هیچ زمانی در طول تاریخ جایی به نام فلسطین وجود نداشته (در حالی که طبق همین شواهد، در دوران باستان کشور اسرائیل در همین منطقه وجود داشته). در واقع منطقهی مورد مناقشهی کنونی تا قبل از جنگ جهانی اول، یک مستعمرهی عثمانی بوده و پس از این جنگ هم یک مستعمرهی بریتانیا.
یادتان میآید که یکی از رئیس جمهورهای ایران زمانی نطق کرده بود که اگر هم به یهودیها ظلم شده باشد، باید آنها را در خود سرزمینهای غربی سکونت داد نه در یک سرزمین اسلامی؟ و واقعیت این است که این منطقه که یهودیان در آن جای گرفتهاند، از آنجا که مستعمرهی بریتانیا بوده، در حقیقت یک سرزمین غربی به شمار میرفته! و رئیس جمهور ایران از این حقیقت بی اطلاع بوده که چنین ایرادی به مسئله گرفته.
واقعیت این است که پس از آنچه یک یهودی ستیزی ریشه دار در تاریخ اروپا نامیده شده و پس از آنچه هولوکاست خوانده شده، و در واقع پس از جنگ جهانی دوم، سازمان ملل متحد منطقهی مورد مناقشه را به دو قسمت یهودی و عربی تقسیم میکند و در واقع رأی به تأسیس دو کشور در آن منطقه میدهد. این تصمیم ملل متحد به مذاق دولتهای عربی وقت خوش نمیآید و آنها که کل منطقه را عربی میخواهند، شروع به جنگ با ادوات جنگی و نه سنگ (!) با دولت یهودی مستقر میکنند. این جنگ عملاً امکان تأسیس دولت عربی کوچک را هم از بین میبرد و از آن پس و با شکستهای متعدد اعراب، تنها یک دولت یهودی تحت عنوان اسرائیل در صحنهی جغرافیا باقی میماند.
جالب است بدانید که در همین کشور کنونی اسرائیل هم اعراب زیادی زندگی میکنند و حتی احزاب سیاسی مستقل عربی هم مشغول فعالیت هستند.
در ایران، مرحوم علی شریعتی با مشاهدهی گسست بین مسلمانان و با اطلاعات محدود، سعی کرد به مسئلهی فلسطین نگاهی اسلامی بیندازد و نه عربی. چیزی که با روی کار آمدن خمینی به طرزی مزورانه پیگیری شد و اکنون با باقی ماندن گسست بین مسلمانان و حتی تشدید آن (!)، بسیاری فلسطین را یک مسئلهی اسلامی میدانند.
به هر حال با این همه دروغی که در مورد فلسطین از تریبونهای ایران گفته شده، کمتر ایرانی باهوشی پیدا میشود که به آرمان فلسطین وفادار مانده باشد.